Babagan awake dhewe

IPKIS iki diadegaké ing taun 2003, dumunung ing Shanghai zona pembangunan caohejing misuwur songjiang dhuwur-tech park, kang iku sawijining perusahaan khusus kothak pinter, jaringan distribusi automation daya produk electrical cerdas. Sawise pirang-pirang taun pembangunan anteng, perusahaan wis sawetara hak properti intelektual sawijining lan paten, liwati ing sertifikat ISO9001 internasional sistem kualitas lan sertifikat produk Jerman TUV, etc., produk utama sing liwat sawijining Xu Changkai general institute testing electrical, nanjing Riset institut daya listrik saka tengah eksprimen, institute Tianjin saka drive elektrik kanggo pengawasan kualitas lan testing stasiun eksperimen lan distribusi listrik lan ceprei laboratorium China (sichuan) ngetik testing. Minangka kualitas produk kita lan layanan profesional, kita uga ditampa dening pelanggan, produk sing digunakake digunakake ing daya listrik, Metallurgy, Petrochemical construction, mesin, transportasi lan kothak.


WhatsApp Online Chat !