Back-Hung ing cara menyang sistem manunggal AC photovoltaic Integrasi komponèn AMJ1-4003S / 1003HX4

Short Description:

Gambaran Umum AMJ1 busbar Integrasi komponèn arupa komponèn nyambungake modul dirancang dening IPKIS telung-phase cabang multi-cabang integrasi saiki. Struktur punika kompak lan ayu, lan sambungan ing trep lan aman. Liwat desain modul, operasi rumit Ing baris misahake wis simplified mung ngencengi karo screwdriver. Ing wektu sing padha, modul bisa spliced ​​miturut kabutuhan cabang nyata, kang nemen nyimpen biaya pegawe lan biaya papan, lan connec ing ...


  • Port: Shanghai
  • Detail produk

    Tags Product

    Ringkesan

    AMJ1 busbar Integrasi komponèn arupa komponèn nyambungake modul dirancang dening IPKIS telung-phase cabang multi-cabang integrasi saiki. Struktur punika kompak lan ayu, lan sambungan ing trep lan aman. Liwat desain modul, operasi rumit Ing baris misahake wis simplified mung ngencengi karo screwdriver. Ing wektu sing padha, modul bisa spliced ​​miturut kabutuhan cabang nyata, kang nemen nyimpen biaya pegawe lan papan biaya, lan sambungan sanget ayu.

    cara Branch

    sambungan Soft Gunakake alus bar tembaga kanggo nyambung ngalih lan busbars

    sambungan Hard sing digawe nganggo tembaga bar lan busbars

    Ukuran

    dimensi tartamtu miturut perlu nyata kanggo nemtokake specifications, mangga nyedhiyani kita kanthi nggunakake pitakon dikarepake.

    Ukuran cilik:  630 * 214 * 92

    dhaftar Component

    Integrasi bis AMJ2integrated busbar

    ngalih utama 400A telung phase cilik nyetak ngalih

    Sub-ngalih 100A telung phase cilik nyetak ngalih

    sambungan utama sambungan alus

    Sub-sambungan sambungan alus

    Telpon gunung

     AMJ1-4003S-1003HX4T

    Ringkesan

    ● Asli puteran tembaga Bare menyang ngalih modul diinstal langsung.

    ● produk bisa disusun ing macem-macem cara: Iga, pamindhahan sabanjuré ing, metu ing sabanjure.

    ● modul Kita bisa dadi kabeh alus puteran baris, ngalih langsung ndhuwur modul, luwes let, nyuda papan sasis.

    ● baris Kita utama lan sub-baris dirancang khusus struktur ngawat-ngawati, cocok kanggo specifications beda tembaga gantian puteran, noto Penganekaragaman ngalih, kanggo ketemu macem-macem kabutuhan saka pelanggan.

    ● Nihan protèktif karo materi PA66.

    ● Ing baris utama kualitas tembaga.

    specifications

    ● Standard: GB7251.1-2005, SB / T10316-2002;

    ● short-term bis tahan saiki (Icw): 18KA ndhuwur;

    ● sambungan mlebu: telung phase / papat phase 250A ~ 800A, baris alus utawa hard;

    ● busbar: doyo dhuwur plating nikel tembaga;

    ● Nihan protèktif: PA66;

    ● kekandelan busbar: dirating ing 4-10mm;

    ● sambungan cabang: luwih saka loro-phase telung phase / luwih saka 63A, baris alus utawa hard.

     

    Shanghai IPKIS Power Technology Co., Ltd. fokus ing sistem kothak combiner terpadu lan fasilitas topografi, distribusi daya set lengkap electrical riset teknologi sambungan listrik lan pembangunan lan aplikasi saka taun investasi penelitian ilmiah taun, aplikasi paten disetujoni tatanan saka becik bunder, transformasi penelitian ilmiah punika gratifying, Shanghai Tech perusahaan; perusahaan apik ing kaluwihan profesional lan technical kanggo sistem perusahaan kanggo nyedhiyani solusi sambungan listrik, karo profesional, kerjasama pas wektune lan cepet kita, kanggo nggawe Nilai tambahan kanggo pelanggan, lan pelanggan mbentuk cedhak ndhukung sesambetan, liwat sawetara taun Sampun kawangun model bisnis unik lan diadegaké bunder ekologis ing baris karo pangembangan sehat Enterprises. Ing latar mburi saiki overcapacity, nganyarke teknologi lan integrasi industri, iku perlu kanggo aktif njelajah gagasan anyar kanggo kaslametané lan pembangunan Enterprises cilik.

    kualitas produk punika kertu bisnis kita, kanggo kualitas kita nolak mediocrity. We are ngangap bab rincian, terus dandan, certificate siji iki, iku wakil saka kekiyatan kerjo kabeh IPKISer kang.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !