Grid darmabakti meter kothak terminal AF1-50B / HS25X2

Short Description:

Grid dedicated meter box terminals Since the beginning of 2012, IPKIS introduced the AF series of sub-line module products and applied for a patent. After several years of market operation and development, the varieties are expanding. Products are widely used in power metering boxes, low voltage distribution cabinets, mechanical refrigeration equipment, charging posts and electrified railways, especially in the photovoltaic power system. IPKIS sub-line module, sophisticated design, innovativ...


  • Port: Shanghai
  • Detail produk

    Tags Product

    Kothak darmabakti terminal kothak meter

    AF1-50B-HS25X2T

    Wiwit awal 2012, IPKIS ngenalaken seri AF produk modul sub-baris lan Applied kanggo paten. Sawise pirang-pirang taun operasi pasar lan pembangunan, ing varieties sing ngembangaken. Produk sing digunakake digunakake ing daya Modhe pangukuran kothak, lemantun distribusi kurang voltase, peralatan kulkasan mechanical, daya postingan lan railways listrik, utamané ing sistem photovoltaic.

    IPKIS sub-line modul, desain canggih, nggunakake inovatif teknologi multi-lapisan cast tembaga kanggo ngatasi distribusi terminal multi-cabang alangan papan line, operasi gampang, sambungan aman lan dipercaya, distribusi terminal multi-titik paling partner line.

    Ing taun anyar, IPKIS tim R & D, pelanggan ing pangembangan produk anyar, pas wektune lan cepet tindakake-munggah kanggo perusahaan kanggo akèh taun fokus teknologi udan, sijine nerusake pesawat saka cocog solusi kanggo berkembang paragraf model anyar, sampurna cocog pelanggan ing piranti anyar.

    Weruh cahya langsung

    Nggunakake proses Manufaktur inovasi unik, pemblokiran tembaga line punching meksa pangalihan conventional, tinimbang jinis ngangkat line kothak meksa ngecor, luwih dipercaya;

    Precision desain jamur, kanggo nggawe sing sacara sakabèhané diubengi wangun ayu, aman, ayu, duwe karep mangan;

    Njupuk kanggo diwenehake

    Aman lan dipercaya produk inovatif, operasi gampang, efficiency dhuwur, katon ayu saka bahan dhuwur;

    Karo memuji lengkap

    ngalih Direct lan ngalih karo cocok, rapi, ringkes lan intuisi, nyimpen wektu lan pegawe nyimpen instalasi lan operasi saka papan.

    AF seri Shunt terminal karo gagasan struktur inovatif, Shunt sheet konduktif nggunakake proses unik saka ngecor, menyang terminal line ndhuwur akses 35mm2 crimp irung utawa piring tembaga karo piring langsung crimp; terminal stopkontak wis ndadekake minangka andha-jinis tabung ngangkat crimping, crimping bagean saka sheet konduktif sing shaped menyang wangun bevel, lan nambah area kontak kabel, kanggo mesthekake Crimp liyane dipercaya, kanggo nyegah efek saka anti-geter.

    Yen baris saben kudu akèh sub-line, ing specifications ana ora bisa ketemu, seri AF dirancang kanggo nggunakake rong terminal Shunt disambungake dening patch tembaga ing podo karo.

    AF2 ngalih fitur desain terus ing Shunt terminal menyang terminal langsung diinstal ing stopkontak ngalih (Circuit mbobol), instalasi punika prasaja lan dipercaya, nyuda papan lan biaya tabungan.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !