• High-tech enterprise
  • combinerbox
  • AF Series Distribution box
  • terminals
  • Temperature and humidity control
  • banner02

Избрана Производи

Шангај IPKIS фокусира на интеграција на кутија систем на конвергенција и поддршка, дистрибуција на електрична енергија заврши поставува на електрична врска технологија за истражување и развој. Технички предности да се обезбеди електрична поврзување решенија со клиентите.

WhatsApp Online Chat !