случај

Станица Jiangxi покраината Jiujiang 150 мегавати фотоволтаични Проектот
Време: Ноември 2015
адре .: Jiujiang Сити, Jiangxi покраината
Инсталирана моќност: 150 мегавати

Станица провинцијата Хебеј Baoding 325MW фотонапонски проект
Време: март 2011
адре .: Baoding Сити, провинција Хебеј
Инсталирана моќност: 325MW


WhatsApp Online Chat !