• High-tech enterprise
  • combinerbox
  • AF Series Distribution box
  • terminals
  • Temperature and humidity control
  • banner02

Produkte Featured

Shanghai IPKIS përqendruar në integrimin e sistemit kuti konvergjencës dhe mbështetjen, shpërndarjes së energjisë grupe të plotë e hulumtimit elektrike Teknologjia lidhja dhe zhvillimit. Përparësitë teknike janë për të siguruar zgjidhje elektrike lidhjes me konsumatorin.

WhatsApp Online Chat !