Profili i kompanisë

IPKIS është themeluar në vitin 2003, e vendosur në parkun e teknologjisë së lartë të zhvillimit të famshme caohejing Shanghai Songjiang zonë, e cila është një prodhues i specializuar i rrjetit zgjuar, rrjetin e shpërndarjes së automatizimit të energjisë produkte inteligjente elektrike. Pas disa viteve të zhvillimit të qëndrueshëm, kompania ka një numër të të drejtave të pronës intelektuale të pavarur dhe patentat, kaluar ISO9001 ndërkombëtare të sistemit të çertifikimit të cilësisë dhe gjermane TUV certifikimit të produktit, etj, produktet kryesore janë përmes përgjithshëm institutit të tij Xu Changkai elektrike testimit, Nanjing energjisë elektrike Instituti i Kërkimeve të qendrës eksperiment, Instituti Tianjin e makinë elektrike për mbikëqyrjen e cilësisë dhe testimin stacion eksperimental dhe shpërndarjen e energjisë elektrike dhe Kina ceprei laborator (Sichuan) Lloji testimin. Si produktet tona me cilësi të lartë dhe të shërbimit profesional, ne jemi të pranuar edhe nga konsumatorët, produktet janë përdorur gjerësisht në energji elektrike, metalurgji, petrokimike, ndërtimit, makineri, transportit dhe fusha të tjera.


WhatsApp Online Chat !