Taros Kami

Shanghai IPKIS Power Technology Co., Ltd

alamat

Gedong B, No.455, Yanzhan Jalan,

Jiuting Bandar, Shanghai, RRC

 

Surélék

 info@cnipkis.com

 jackie@cnipkis.com

 

telepon

0086139 1638 0446
0086135 8557 7673
0086-21-51693866

 

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !