Opat-di-hiji iga kaluar tina bursa tina AC konvergénsi komponén terpadu AMJ2-4003H / 1003HX4

Pondok Description:

Tinjauan AMJ1 busbar terpadu komponén mangrupakeun komponén nyambungkeun modular dirancang ku IPKIS pikeun tilu-fase cabang multi-cabang integrasi ayeuna. struktur nyaeta ci sarta éndah, sarta sambungan anu merenah tur aman. Ngaliwatan desain modular, operasi pajeulit The garis ngabagi ieu disederhanakeun keur saukur tighten kalayan obeng a. Dina waktu nu sarua, modul nu bisa spliced ​​nurutkeun pangabutuh cabang sabenerna, anu greatly ngaheéat ongkos kuli jeung ongkos spasi, jeung connec nu ...


  • Port: Shanghai
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ihtisar

    AMJ1 busbar terpadu komponén mangrupakeun komponén nyambungkeun modular dirancang ku IPKIS pikeun tilu-fase cabang multi-cabang integrasi ayeuna. struktur nyaeta ci sarta éndah, sarta sambungan anu merenah tur aman. Ngaliwatan desain modular, operasi pajeulit The garis ngabagi ieu disederhanakeun keur saukur tighten kalayan obeng a. Dina waktu nu sarua, modul nu bisa spliced ​​nurutkeun pangabutuh cabang sabenerna, anu greatly ngaheéat ongkos kuli sarta spasi ongkos, sarta sambungan nu pisan geulis.

    cara cabang

    sambungan lemes Paké lemes bar tambaga pikeun nyambungkeun saklar na busbars

    sambungan teuas dijieun maké tambaga bar jeung busbars

    dimensi

    dimensi husus nurutkeun kudu aktual pikeun nangtukeun spésifikasi, mangga nyadiakeun kami kalawan ngagunakeun queries paménta.

    Ukuran hal:  630 * 214 * 92

    daftar komponén

    Terpadu beus AMJ2integrated busbar

    switch Main 400A tilu-fase hal dijieun switch

    Sub-switch 100A tilu-fase hal dijieun switch

    sambungan Main sambungan lemes

    Sub-konéksi sambungan lemes

    dibereskeun gunung

     AMJ2-4003H-1003HX4T

    Ihtisar

    ● Aslina kuir tambaga bulistir kana switch modular dipasang langsung.

    ● produk bisa disusun dina rupa-rupa cara: iga, anu move hareup dina, kaluar dina salajengna.

    ● modul kami tiasa sadayana lemes kuir sakaligus, anu switch langsung luhur modul, adjustable dipasing, greatly ngurangan spasi chassis.

    ● sakaligus utama kami sarta sub-Baris dirancang husus struktur clamp, cocog pikeun spésifikasi béda tambaga nu ganti kuir, susunan Tumuwuhna switch, minuhan sagala rupa kaperluan konsumén.

    ● cangkang pelindung sareng bahan PA66.

    ● Baris utama kualitas luhur tambaga.

    spésifikasi

    ● Standar: GB7251.1-2005, SB / T10316-2002;

    ● istilah pondok-beus tahan ayeuna (Icw): 18KA luhur;

    ● sambungan asup: tilu-fase / opat-fase 250A ~ 800A, sakaligus lemes atawa teuas;

    ● busbar: konduktivitas tinggi plating nikel tambaga;

    ● cangkang pelindung: PA66;

    ● ketebalan busbar: dipeunteun dina 4-10mm;

    ● sambungan cabang: leuwih ti dua-fase tilu-fase / leuwih ti 63A, sakaligus lemes atawa teuas.

     

    Shanghai IPKIS Power Téhnologi Co., Ltd. fokus dina sistem kotak combiner terpadu jeung fasilitas ancillary, sebaran kakuatan susunan lengkep listrik panalungtikan téhnologi sambungan éléktrik sarta ngembangkeun sarta aplikasi tina sataun investasi panalungtikan ilmiah ku sataun, aplikasi patén disatujuan formasi mangrupa éléh buleudan, transformasi panalungtikan ilmiah anu gratifying, Shanghai tech perusahaan; parusahaan téh alus dina kaunggulan profésional sarta teknis pikeun sistem parusahaan nyadiakeun solusi sambungan listrik, kalayan profésional, kerjasama timely tur gancang urang, mun nyieun nilai tambahan pikeun konsumén, sarta para nasabah ngabentuk nutup ngarojong hubungan, ngaliwatan sababaraha taun Geus ngawangun hiji modél bisnis unik sarta ngadegkeun hiji bunderan ékologis dina garis kalawan ngembangkeun sehat usaha. Dina kasang tukang kiwari overcapacity, Ngaronjatkeun téhnologis sarta integrasi industri, perlu aktip ngajajah ideu anyar keur survival tur ngembangkeun usaha leutik.

    kualitas produk anu kartu bisnis urang, keur kualitas urang nampik mediocrity. Kami prihatin ngeunaan rinci, pamutahiran kontinyu, sertipikat salah ieu, éta wawakil workforce sadayana IPKISer urang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !