Grid dedicated méteran kotak terminal AF1-50B / HS25X2

Pondok Description:

Grid dedicated meter box terminals Since the beginning of 2012, IPKIS introduced the AF series of sub-line module products and applied for a patent. After several years of market operation and development, the varieties are expanding. Products are widely used in power metering boxes, low voltage distribution cabinets, mechanical refrigeration equipment, charging posts and electrified railways, especially in the photovoltaic power system. IPKIS sub-line module, sophisticated design, innovativ...


  • Port: Shanghai
  • jéntré produk

    Tags produk

    Grid dedicated terminal kotak méteran

    AF1-50B-HS25X2T

    Saprak awal 2012 IPKIS ngawanohkeun runtuyan AF produk modul sub-garis tur dilarapkeun pikeun patén a. Saatos sababaraha taun operasi pasar sarta ngembangkeun, anu variétas anu ngembangna. Produk anu loba dipaké dina kakuatan Pangukuran buleud, cabinets distribution tegangan low, alat-alat refrigeration mékanis, ngecas tulisan na karéta electrified, utamana dina Sistim kakuatan photovoltaic.

    IPKIS sub-garis modul, desain canggih, pamakéan inovatif ngeunaan téhnologi multi-lapisan matak tambaga pikeun ngajawab sebaran terminal multi-cabang konstrain spasi garis, operasi gampang anak, sambungan nu geus aman tur dipercaya, nyaeta sebaran terminal multi-titik The pangalusna pasangan garis.

    Dina taun anyar, IPKIS tim R & D, konsumén dina ngembangkeun produk anyar, timely tur gancang nurutan-up ka parusahaan salila sababaraha taun fokus téhnologi présipitasi, nempatkeun maju set hiji tina pakait solusi pikeun nyieun hiji ayat model anyar, sampurna cocog jeung konsumén Dina alat anyar.

    Ningali lampu saharita

    Maké prosés manufaktur inovasi unik, anu blok tambaga garis punching tekanan diversion konvensional, tinimbang tipe ngangkat garis kotak tekanan molding, leuwih dipercaya;

    Precision design kapang, nyieun pinuh enclosed bentukna geulis, aman, geulis, pinuh kahayang;

    Candak eta for teu dibales

    Aman tur dipercaya produk inovatif, operasi gampang, efisiensi tinggi, penampilan geulis kelas tinggi;

    Kalayan pujian pinuh

    switch langsung tur switch kalayan luyu, seamless, singket tur intuitif, nyimpen waktos na kuli nyimpen instalasi tur operasi spasi.

    AF runtuyan shunt terminal jeung pamanggih struktur inovatif, shunt lambar conductive maké prosés unik tina molding, kana terminal garis luhur aksés 35mm2 crimp irung atawa plat tambaga ku plat langsung crimp; terminal outlet anu dihijikeun salaku tangga-tipe tube ngangkat Crimping, crimping bagéan lambaran conductive anu ngawangun kana bentuk bevel, paningkatan wewengkon kontak kawat, pikeun mastikeun crimp leuwih dipercaya, pikeun nyegah pangaruh anti Geter.

    Lamun garis unggal butuh loba sub-garis, spésifikasi aya teu tiasa patepung, runtuyan AF dirancang ngagunakeun dua terminal shunt disambung ku patch tambaga dina paralel.

    AF2 pindah fitur design lempeng nyaeta shunt terminal kana terminal langsung dipasang dina outlet switch (circuit breaker), instalasi téh basajan jeung dipercaya, ngurangan spasi na tabungan ongkos.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !